foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi reinicia l’activitat cultural amb diferents exposicions

La sala Fundació Mutua Levante, El Centre Ovidi Montllor, i la Capella de l'Antic Asil, són alguns dels espais que tornen a obrir les portes al públic

Foto: Ximo Canet./

Ha arribat març, i amb ell una relaxada en les restriccions que la Generalitat Valenciana va implantar per tal d’evitar la propagació de la Covid. És per això, que ara novament es pot gaudir de la cultura a Alcoi.

Són molts els espais culturals que té la localitat, però, concretament, hi ha tres d’ells que tenen preparades diferents exposicions per tal d’oferir al públic una alternativa d’oci segura.

Per una part està la Sala Fundació Mutua Levante, que actualment acull dos exposicions: ‘Antolí’, que està dedicada a l’obra de Manolo Antolí i que es podrà visitar fins al 31 d’aquest mes, i en la Sala B podem veure ‘Defiance’, de Jaume Cremades, que també es podrà visitar fins a finals de mes.

Un altre dels espais cultural d’Alcoi és el Centre Ovidi Montllor, en el qual podrem veure la mostra de l’artista alcoiana Paloma Orts, ‘XIII’, que es podrà visitar a la sala polivalent des de l’1 al 26 de març. Aquesta exposició és un projecte seleccionat per La Bienal de Mujeres en las Artes Visuales.

Per últim, tenim la Capella de l’Antic Asil, on es pot visitar fins al 30 d’abril l’exposició ‘Poderoses’ de l’artista castellonenc Alejandro Mañas García, i que fa un homenatge a les dones sàvies.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *