foradia subscriutegrat

‘SomiArt’ serà la nova exposició del Centre Cultural Ovidi Montllor

La inauguració de Cristina Tomàs tindrà lloc el divendres 18 de novembre a les 20h

El divendres 18 de novembre, a les 20h, el Centre Cultural Ovidi Montllor inaugurarà la nova exposició que s’ubicarà en la Sala Polivalent. Es tracta de ‘Somi Art’, una mostra de l’artista Cristiana Tomàs.

En aquesta mostra els visitants podran trobar formats menuts, en els quals l’autora ha buscat i intensificat l’emoció d’un món ple de subtileses i s’abstreu en un fons abstracte que disfressa d’una manera figurativa i realista amb un simple gest o icona. Durant tota l’exposició no s’ha deixat de banda la seua fidelitat pels blaus, i utilitza colors clars i nets que apropen a l’espectador als paisatges harmoniosos, ja que amb una mirada senzilla i a la volta efímera, la seua obra posa en contacte amb la natura.

Cristina Tomàs va nàixer a Pedreguer a 1969, i des de molt menuda va ser una gran aficionada al dibuix. Va ser autodidacta fins a la seua adolescència, perquè a partir d’ahí va decidir començar la seua formació en pintura, i durant quatre anys va estar aprenent amb el pintor Joan Vidal a la seua localitat natal.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *