foradia pressupostparticipatiualcoi

Beneixama acull l’homenatge a Ovidi Montllor

Aquest acte s'ha fet amb motiu del 80 aniversari del naixement del cantautor alcoià, i en ell van haver-hi actuacions musicals i intervencions de poetes

En el dia 29 d’octubre va tindre lloc a Beneixama l’homenatge a Ovidi Montllor amb motiu del 80 aniversari del seu naixement. L’auditori de la localitat va acollir a les 150 persones que van assistir per tal de gaudir d’aquest esdeveniment en record al cantautor alcoià.

El quartet de Trombons Alcoi Slide, Ferran Rodes i Pep Bornay van posar la part musical de l’acte; i Manel Rodríguez Castelló, Begonya Mezquita i Josep Cortés van intervenir amb alguns poemes.

Aquest acte va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Beneixama i va estar organitzat pel Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-Comtat. Altres de les entitats que van participar en aquest homenatge van ser l’Associació Cultural Amics del Poeta Joan Valls, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat, l’Escola Valenciana, Decidim l’Alcoià-Comtat, el Col·lectiu Serrella de Banyeres de Mariola, l’Institut d’Estudis de les Valls de Mariola, Unesco Alcoi, l’Associació Cultural Fent la Canyada, el Centre Cultural Castellut, i l’Associació Cultural del Tractat d’Almisrà. A més, Juan Valdés, regidor de Beneixama, va encarregar-se de donar finalitzat l’acte amb unes paraules.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *