foradia subscriutegrat

Lucía Gadea i Pep Sellés posaran lletra i veu al Ban Reial

A poc a poc es van coneixent als protagonistes d'aquest Nadal, i la ciutat comença a preparar-se per a aquestes dates tan especials

Alcoi ja s’està preparant per a tornar a ser la Ciutat de Nadal. Ja es pot veure al carrer que s’estan col·locant les primeres llums nadalenques, i a moltes tendes ja hi ha productes típics d’aquestes dates. Des de l’Ajuntament a poc a poc comencen a donar alguns detalls de quines seran les persones protagonistes d’aquest Nadal. Com ja vam saber la setmana passada, Rebeca Jover ha sigut l’elegida per a posar la imatge, i ara, s’ha anunciat qui seran els protagonistes del Ban Reial, un dels moments més esperats per xiquets i xiquetes, i també dels majors.

Lucia Gadea Boronat, escriurà les paraules que l’Ambaixador Reial recitarà en eixa vesprada del 4 de gener. La periodista alcoiana va començar la seua carrera a El País Comunitat Valenciana, i també ha estat a altres mitjans com COPE Alacant, La Verdad d’Alacant, o en Ràdio Alcoi, on continua treballant.

La veu d’aquest bàndol serà la de Pep Sellés. Aquest actor ha format part de la companyia de teatre alcoiana La Dependent, i d’altres com L’Horta, La Ferroviaria, La Pavana, o en el Centre Teatral Escalante. També l’hem pogut veure a sèries de Canal 9 i À Punt, com la recentment estrenada ‘Desenterrats’, per la qual ha guanyat el premi Berlanga de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual a millor actor protagonista.

Carolina Ortiz, regidora de Festes, ha felicitat a tots dos i ha comentat que: “Són dos grans professionals que ajudaran perfectament a transmetre el missatge dels Reis d’Orient. Estic segura que tots dos ho faran molt bé i ajudaran a fer que totes les persones que òmpliguen els carrers del centre de la nostra ciutat el pròxim 4 de gener s’assabenten del missatge que els volen traslladar S.M Melcior, Gaspar i Baltasar”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *