foradia subscriutegrat

Bocairent diu NO a la violència de gènere amb una programació especial

El dia 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per l'eliminació de la violència contra les dones, i durant tot aquest mes s'han dut a terme diferents actes a la localitat

Durant el mes de novembre són moltes les localitats que commemoren el Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones amb programacions dedicades a aquest tema. Bocairent ha sigut un d’eixos municipis que està duent a terme diferents activitats. La primera d’elles va ser el 5 de novembre amb el teatre ‘Sobrevivint a l’adolestrenta’, a càrrec de Rocío Ladrón de Guevara i Pilu Fontán.

Des del dia 21 al 27 de novembre, l’Home de la Manta estarà il·luminat de morat, i l’Ajuntament lluirà una decoració especial a la seua façana, amb l’objectiu de mostrar la repulsa de tota la població davant qualsevol classe de violència cap a les dones.

El dia 22 de novembre hi haurà un café-tertúlia amb el títol ‘Dones en manera avió’, en el qual es parlarà sobre les dificultats que afecten les dones. L’endemà, hi haurà una passejada saludable contra la violència de gènere, al Parc de l’Estació a les 16h.

Finalment, el dia 25 de novembre, dia que es commemora el Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones, es realitzarà una concentració contra la violència masclista, en el qual es llegirà un manifest i es faran uns minuts de silenci per les víctimes. Serà a la plaça de l’Ajuntament a les 12h.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *