foradia subscriutegrat

Abraxas uneix la música i l’activisme amb el seu treball ‘Dancing as an act of rebellion’

Aquest projecte musical està liderat per Damià Llorens Picó, i amb ell pretén que el públic reflexione a través dels seus missatges crítics cap a l'ésser humà de forma individual i social

Damià Llorens Picó, acompanyat per un gran equip de professionals de diferents àmbits han creat Abraxas, un projecte musical, independent i autogestionat que vol barrejar la música electrònica obscura de ball, la reflexió filosòfica, l’activisme sociopolític i l’emprenedoria musical, amb el principal objectiu que els seus missatges arriben a la ment del públic per a fer-los reflexionar amb lletres d’autocrítica individual i social, i amb un punt de vista de dualitat, extrems i contradiccions que són inertes a l’ésser humà i a la societat capitalista.

Respecte al seu nom, encara que no es coneix el seu origen, té alguns significats com per exemple: “un déu que representava el bé i el mal, un déu adorat representant del foc”. Però l’elecció d’aquest nom ve per la novel·la ‘Demian’ de Hermann Hesse, un escrit que va marcar al seu fundador durant l’adolescència, ja que parla sobre la dualitat de les persones, una qualitat innata que marca la personalitat, i que gràcies a aquest llibre va comprendre i aprendre a viure amb ella. És a dir, que Abraxas és un reflex de la personalitat de Damià Llorens, on es pot veure un profund procés d’autoconeixement i acceptació personal.

Artistes i activistes formen part d’Abraxas, i tots ells a través d’aquest projecte s’han unit per tal d’enviar missatges impactants a través de la música i d’una gran experiència audiovisual que es podrà veure als seus concerts, ja que el projecte està concebut per a ser un artista de directe. Aquesta part visual ha estat creada per ScreenWarriors Collective, i es comptarà amb projeccions multipantalla, experiments amb reactivitat, LEDs, llums estroboscòpiques, fum, i altres elements per a fer perfecte aquest espectacle electrònic.

La seua música podria estar dins del gènere del techno, però també poden escoltar-se altres estils com la música industrial i postindustrial, EBM, Techno Body Musical, influències del cyberpunk o darkwave.

En aquest mes de novembre ha eixit a la llum el seu primer disc a través de Soil Records. Aquest és un LP doble titulat ‘Dancing as an act of rebellion’, en el qual es podran escoltar remixes d’altres artistes de la darkwave electrònica com Geistform, SMforma, Ober Dada, HBK1, SOJ, o Melting Dogmas. En aquest treball s’ha donat molta importància a la dansa, ja que com expliquen: “Sempre ha sigut un acte vital de rebel·lia, així que conceptualment, l’àlbum pretén reivindicar el ball com una arma de protesta i lluita”.

Aquest àlbum també tindrà una edició limitada molt especial que inclourà un pack Molotov.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *