foradia cdturisme

Torna el cicle de música electrònica ‘Corrents Alternes’

Els dies 1, 16 i 22 de març, amb Twin, Abraxas i Magia Bruta, a l’IVAM CADA Alcoi

El cicle de música electrònica ‘Corrents Alternes’ torna aquest mes de març a l’IVAM CADA Alcoi, amb tres propostes per als dies 1, 16 i 22 de març.

El programa s’estrena l’1 de març amb ‘Twin’, artista valenciana resident a Barcelona que presenta aquest any el seu primer LP ‘DUPLA’, un treball que suposa una continuació natural al que va debutar, però també una revolució, a l’endinsar-se en el pop sense oblidar la cultura del club. TWIN barreja diferents dimensions de la música electrònica per assentar les seues normes, i treballa amb una producció molt cuidada.

La següent proposta és el 16 de març, amb ABRAXAS, un projecte totalment independent i molt potent, autogestionat i a mig camí entre la música electrònica, la reflexió filosòfica i l’activisme polític i social, i amb un directe audiovisual eixordador. És una aposta personal del seu fundador, Damià Llorens Picó (AKA We Are Not Brothers, PanDemian i Cançoner Industrial), per enviar impactants missatges a través de la música.

El 22 de març serà el torn de Magia Bruta, el nou viatge d’Isabel Fernández, compositora i productora amb una desena de discos editats a Espanya, els EUA i el Japó, escriptora de bandes sonores i fundadora dels grups Charades i Aries. Després d’unir-se a Aida Torres, bateria i cantant, les dues juntes generen una emocionant ona expansiva d’harmonies i experimentació instrumental, propostes que arriben des d’Euskadi.

L’entrada al cicle ‘Corrents Alternes’ és lliure i tindran lloc a les 19 hores, a l’IVAM CADA Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *