foradia barnasants

Bocairent entrega els premis del Concurs de Pintura de Joan de Joanes 2022

L'Associació Art 92 i l'Ajuntament de la localitat han anunciat que es farà una exposició commemorativa amb motiu del vint aniversari d'aquest certamen

La Sala Municipal d’Exposicions ha acollit el lliurament dels premis del XX Concurs de Pintura Joan de Joanes, que ha estat organitzat, com cada any, per l’Associació Art 92 i l’Ajuntament de Bocairent. En aquesta edició van participar un total de 35 artistes.

El president d’Art 92, Juan Sanz, es va encarregar de llegir l’acta amb el veredicte del jurat, que va estar format per Maria Esteva, Helios Gisbert, Lluci Juan, Pep Sanz, i Just Garrido. El primer premi, patrocinat pel consistori, va recaure en José Manuel Aznar, i els premis especials, patrocinats per diferents empreses, va ser per a Mª Teresa Durá, Miguel Soro, Sergio Rocafort, i Fede López, respectivament, i l’accèssit, patrocinat per l’Ajuntament, per a Francisco Antón.

Es va aprofitar aquest acte per a presentar el catàleg editat, i per a inaugurar l’exposició que recull el conjunt d’obres participants en la convocatòria 2022. La mostra es podrà visitar a la Sala Joan de Joanes fins al pròxim 11 de desembre.

Tant el president d’Art 92, i l’alcalde de Bocairent, Xavi Molina, han valorat el fet d’haver arribat a la vintena edició del certamen, i va anunciar que s’està impulsant una exposició commemorativa per tal de celebrar aquest aniversari durant el primer trimestre de 2023: “Volem fer la vista enrere per a destacar la importància d’aquesta fita, però, sobretot, per a impulsar el concurs de cara al futur”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *