foradia barnasants

La Federació de Junta de Festes de Cocentaina presenta la quarta edició del concurs ‘d’herberet’

Les persones que vulguen presentar-se al concurs hauran de portar els seus herbers el divendres 9 de desembre a la taula situada a la seua de la junta, en horari de vesprada

La Federació de Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ha publicat les bases per a la quarta edició del concurs d’herbers, que se celebrarà durant aquest cap de setmana. En aquest certamen podran participar tot aquell que siga major d’edat, independentment del seu lloc de residència.

Les ampolles per a presentar l’herber hauran de ser de mig litre o tres quarts de litre, a la manera tradicions, i hauran d’incloure plantes aromàtiques o medicinals dins d’ella. S’admetran aquelles begudes que porten herbes macerades en aiguardents en les seues diferents variants, no unes altres formes de licors destil·lats no tradicionals o tradicionals, però, de diferent naturalesa, com per exemple vi, mistela o café licor.

El dia 9 de desembre, des de les 18:30h fins a les 21h, es podran presentar els herbers a la seua de la Junta de Festes de Cocentaina, i cada concursant podrà participar amb un màxim d’una ampolla. A més a més, s’haurà de proporcionar el nom i cognoms de l’autor, l’adreça (codi postal, població i província), telèfon i correu electrònic, i de forma opcional, es podran posar algunes dades detallades de les herbes que s’han utilitzat. Totes elles hauran d’estar en un sobre, i quan s’entregue tot s’assignarà un número, que serà l’única informació que tindrà el jurat, és a dir, que el jurat no estarà present a l’hora de la presentació.

Pel que fa al jurat, estarà forma per sis membres, i un secretari designat per la Junta. La decisió es comunicarà el dia 10 de desembre a les 13h, i es durà a terme a la Filà Cavalleria Ministerial. De cada ampolla s’avaluarà tant la presentació com el sabor de les mostres, i la puntuació final s’obtindrà per la suma de les puntuacions de tots els membres del jurat.

En total hi haurà tres premis per aquells que aconseguisquen la millor puntuació, i consistiran en un diploma acreditatiu que s’entregarà en el moment de la decisió del jurat. El que obtinga el tercer premi, Licores Sinc li atorgarà un obsequi. El segon premiat rebrà cinc bons de 20 euros, és a dir, 100 euros en total, per part de l’Associació de Comerç i Hostaleria de Cocentaina, i finalment, la persona guanyadora, rebrà 150 euros en bons.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *