foradia mediambient

OliVia estarà disponible per a xiquets i xiquetes durant les vacances de Pasqua

El servei estarà disponible els dies 6, 8, 11, 12, 13, 14, 15, i 17 d'abril, en horari flexiu d'entrada i eixida per tal d'adaptar-se a les necessitats de les famílies. Es durà a terme en el CEIP Hort de Palau

El Servei de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva ha posat a disposició de les famílies de la localitat el servei de ludoteca pública i gratuïta per al període vacacional de Pasqua. Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar a totes les famílies a conciliar la vida laboral amb els horaris dels més menuts i menudes quan finalitzen l’horari escolar, o en aquest cas, perquè estan de vacances.

La ludoteca estarà al CEIP Hort de Palau durant els dies 6, 8, 11, 12, 13, 14, 15, i 17 d’abril, des de les 8 a les 14h, amb horari flexiu, és a dir, que es pot fer ús d’aquest servei el temps que es necessite. Aquest servei podrà utilitzar-se des del 3 als 16 anys, i per tal d’assistir no serà necessari fer inscripció.

Yolanda Navarro, regidora de Benestar Social, ha comentat que: “Aquesta Pasqua oferim de nou, i com hem fet fins ara, l’oportunitat a totes les famílies d’Oliva de conciliar gratuïtament la jornada laboral amb el període de vacances escolars d’abril, una necessitat que hem garantit des de que posarem aquest servei en marxa l’any 2021”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *