foradia barnasants

Alcoi commemora el 50 aniversari del Poliesportiu Francisco Laporta amb una exposició

Des de la Regidoria d'Esports, i amb la col·laboració de la Fundación Mutua Levante, s'ha organitzat aquesta exposició que es podrà visitar a l'Àgora, en la qual es fa un repàs de com ha anat evolucionant aquesta instal·lació esportiva tan emblemàtica en la ciutat

En aquest 2022 el Poliesportiu Municipal Francisco Laporta ha complit els 50 anys, i des de l’Ajuntament d’Alcoi, concretament, des de la Regidoria d’Esports, i amb l’estreta col·laboració de la Fundación Mutua Levante, s’ha preparat una exposició en la qual es pot veure com a anat evolucionant el recinte al llarg d’aquest mig segle de vida.

Segons ha explicat Javier López, assessor d’Esports de la regidoria, la mostra està dividida en 9 panells amb unes 30 fotografies en la qual es poden veure els inicis d’aquestes instal·lacions, les conseqüències de la nevada de l’any 80, i com han anat creant-se els camps de futbol, i, per tant, com ha anat canviant la infraestructura d’aquest espai.

Per la seua part, Alberto Belda, regidor d’Esports, ha convidat a la gent a visitar aquesta exposició, ja que ha declarat que amb ella “es pretén rememorar eixos 50 anys de poliesportiu”, i que no sols es rememora la creació d’una instal·lació, sinó totes les vivències que s’han viscut en eixe espai. A més, Belda, ha volgut recordar la figura de Francisco Laporta, figura que dona nom al poliesportiu, ja que va ser un personatge molt vinculat a l’esport, i que va col·laborar sempre en les accions esportives que es duien a terme en la ciutat.

La mostra estarà a l’Àgora, però anirà visitant els centres educatius de la ciutat, fins al mes de juny, que s’instal·larà al mateix poliesportiu durant els dies de l’Esport 3D.

Pep Jordà de la Fundación Mutua Levante, ha mostrat la seua satisfacció per formar part d’aquest projecte i ha recordat el fort vincle que uneix a l’entitat amb l’esport local.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *