foradia pressupostparticipatiualcoi

Juliol acollirà la segona edició del Festival de Jazz Mussol

Aquest esdeveniment, que se celebrarà en els dies 15 i 16 de juliol està organitzat pel Club de Jazz El Mussol, per la Fundación Mutua Levante, i per l'Ajuntament d'Alcoi, i en total hi haurà tres concerts a la Glorieta

El Festival de Jazz Mussol celebrarà durant el mes de juliol, als dies 15 i 16, la seua segona edició, amb un cartell molt especial. Aquests tres concerts se celebraran al parc de la Glorieta. Pep Jordà, de la Fundación Mutua Levante, organitzadora de l’esdeveniment, juntament amb Jacobo Blanes, del Club de Jazz el Mussol; i Raül Llopis, han presentat el cartell del festival.

Tots ells han destacat la importància de fer aquests tipus d’esdeveniments culturals als mesos d’estiu a la ciutat, per tal d’oferir una bona oferta d’oci, i han assenyalat la qualitat dels artistes que ompliran de jazz de la Glorieta.

El primer dels concerts serà el divendres 15 de juliol a les 20h, de la mà del saxofonista cubà Ariel Brínguez, acompanyat de Kumar Sublevao i de Javier Sánchez, a la guitarra, i a la percusió i la veu, que oferiran un repertori molt original d’aquest estil musical.

L’endemà el torn d’obrir els concerts del dissabte serà Coco Carmona & The Jazz Missioners, que estaran acompanyats per un grup de ball de swing que completarà aquesta actuació.

Per a tancar els concerts, l’alcoià Ernesto Llorens Quartet, actualment establert a Nova York, torna a la seua ciutat natal per a oferir un concert molt especial, que segons ha comentat a la roda de premsa, en la qual estava també present, aquesta és una de les actuacions més importants per a ell.

A més a més, aquesta vesprada continuarà el Jazz a l’Auditori de la Fundación Mutua Levante gràcies al concert d’Albert Sanz & Miquel Àlvarez. L’entrada serà gratuïta, i aquest concert començarà a les 19h. 

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *