foradia barnasants

Empreses i entitats premien als estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV

Aquests reconeixements s'han donat als millors Treballs de Fi de Grau i Màster, i a més a més, també s'han lliurat els premis de la Càtedra 'Alcoi Ciutat del Coneixement' als millors expedients acadèmics

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha lliurat diferents distincions a l’alumnat de 2021/2022. Per una banda, empreses i entitats de l’entorn del campus han premiat als millors Treballs de Fi de Grau i de Final de Màster (TFG i TFM), i per altra, s’an donat els reconeixements de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’ als millors expedients acadèmics.

Pau Bernabeu, director del Campus, ha donat l’enhorabona als premiats i ha indicat que “El Campus d’Alcoi ha posat en marxa un consell consultiu empresarial que integra empreses i entitats de les comarques amb les quals mantenim un estret vincle”, i ha assenyalat que els estudiants premiats “tenen un nivell molt alt i aquesta és només una xicoteta representació del treball realitzat i el coneixement adquirit”.

Allí també va estar present el regidor d’Innovació, Indústria i Activitats, i Societat Digital de l’Ajuntament d’Alcoi, Jorge Segura, que va declarar que: “Els professionals qualificats que han eixit del Campus d’Alcoi han possibilitat que es genere el teixit empresarial local, que crea llocs de treball, riquesa i que fixa el talent i la població en el territori”.

Finalment, Núria Moltó, presidenta del Col·legi Oficial d’Agents Comercials d’Alcoi, i en representació de les entitats i empreses que han fet possible aquests premis, va afegir que: “Entenem que el món acadèmic sense el món empresarial té una vida realment curta”.

Els premiats van ser Álvaro José Mira, Mauro Seguí, Sergio García, Blanca Cervera, David Muñoz, Marta Balaguer, Ana Cuartas, Iván Vallés, Elena Alonso, i Leyla Nahomi Gallegos.

Respecte als premis als millors expedients Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, aquests van recaure en Javier Rozas, Víctor Atienza, Pablo Segovia, Adrián Vera, Lidia Montero, Vicent Barber, Micaela Fortea, Jorge Segarra, Inés Gaudin, Inés Martínez, Victoria Duarte i Lydia Sánchez.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *