foradia subscriutegrat

Solidaritat i música s’uneixen en un concert de Nadal

La recaptació d'aquest concert oferit per l'Agrupació Musical del Campus d'Alcoi de la UPV anirà destinada a Solc, associació comarcal que proporciona suport i ajuda durant i després del tractament del càncer

L’Aula Magna de l’Edifici del Viaducte ha sigut l’escenari del tradicional Concert de Nadal que ofereix l’Agrupació Musical del Campus d’Alcoi de la Universitat de València. En aquesta ocasió els beneficis han estat destinats a Solc, l’associació comarcal que proporciona suport i ajuda durant i després del tractament del càncer.

Jordi Sempere es va encarregar de dirigir a aquesta jove banda que va començar el concert amb ‘Black River Overture’. Seguidament, Rosa Fraj, del grup de Teatre, ha presentat l’acte i ha explicat els objectius que té el taller de teatre d’aquest campus. Altres de les peces que es van poder escoltar en aquest esdeveniment solidari van ser ‘Fate of the gods’, ‘Fiesta de las trompetas’, ‘Alaska’, ‘Mambo nº8’ i ‘Jingle Bells Forever’.

En representació a Solc va estar present la psicòloga de l’associació, Beatriz Cortés, que va agrair l’ajuda del campus alcoià. Cortés també va lliurar un detall al subdirector, Josep Maria Gadea.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *