foradia barnasants

La Regidoria d’Igualtat lluita contra els joguets sexistes

Des d'aquesta àrea de l'Ajuntament d'Alcoi s'ha preparat una campanya amb recomanacions dirigida a tots aquells que han de fer regals en aquesta època de l'any i no caure en estereotips de gènere

Des de fa anys la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi ha estat treballant per a conscienciar als adults a l’hora de regalar joguets en aquestes dates tan especials. Aranza de Gracia, regidora d’aquesta àrea, ha comentat que: “Ells tenen la responsabilitat de comprar joguets, que no siguen de xiquets i xiquetes, perquè, al cap i a la fi, els joguets són els que desenvolupen les diferents capacitats dels més menuts. El que volem és conscienciar als adults que els joguets no són sexistes, i per això fem aquesta campanya amb una sèrie de recomanacions”.

Aquests consells es poden veure a les xarxes socials, però a més, s’ha repartit informació a tots els centres educatius de la ciutat, a les ludoteques, escoletes, biblioteques i centres socials. També, als tres mercats d’Alcoi, s’han instal·lat uns arbres i unes bústies, en les quals els més menuts i menudes poden dipositar les seues cartes, i que formen part d’aquesta campanya.

A banda de recomanar no fer regals seguint estereotips de gènere, des d’Igualtat també volen aconsellar als pares, mares, familiars, o tutors i tutores legals, que estiguen al costat dels xiquets i xiquetes a l’hora d’escriure la seua carta als Reis Mags d’Orient: “És important escoltar-los, saber que és el que volen, i a vegades ens hem de posar les ulleres de la infància per saber millor que és el que volen”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *