foradia subscriutegrat

S’aprova la licitació per a la reposició de la Zona Verda de La Rosaleda

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana obliga a l'Ajuntament d'Alcoi a reposar la zona verda

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat la licitació per al projecte constructiu per a reforma de l’edifici d’aparcaments subterranis i reposició de la zona verda en la seua coberta en la plaça de la Constitució per tal de complicar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El pressupost és de 2.438.066 euros i el termini d’execució serà de 10 mesos. Amb l’actuació s’espera fer un jardí que complisca amb les especificacions relatives a zones verdes i amb les normatives d’accessibilitat pertinents. És a dir, que el que es farà serà demoler el forjat de coberta per a la seua nova execució conforme les noves sol·licitacions estructurals (capa de terra de 80 cm i arbratge), així com el reforç de tots els elements estructurals, des de pilars fins a llosa de fonamentació i inclourà la zona verda corresponent. Les obres permetran fer una nova zona verda a La Rosaleda i complir amb la sentència, ja que aquest projecte es considera il·legal. Les empreses que vulguen fer aquestes obres tindran 45 dies per a poder presentar-se.

Jordi Martínez, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alcoi, ha afirmat que: “Aquest projecte permetrà resoldre els problemes d’il·legalitat que pateix la plaça de la Constitució, ha sigut un procés complex, però que avança i permetrà complir amb la sentència i deixar la zona verda en la Rosaleda”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *