foradia subscriutegrat

Guanyar Alcoi qualifica de “fracàs” la gestió del govern en la reforma de l’IES Andreu Sempere

La plataforma municipalista argumenta que des de la Conselleria d'Educació han reiterat que des de l'any 2018 les competències de l'obra han estat delegades en l'Ajuntament d'Alcoi

L’IES Andreu Sempere fa anys que està reclamant la seua reforma, i, des de l’any 2018, la Conselleria d’Educació va delegar les competències a l’Ajuntament d’Alcoi perquè es pogueren dur a terme de la manera més àgil possible, expliquen des de Guanyar Alcoi, que també asseguren que: “L’Ajuntament d’Alcoi, primer amb Alberto Belda, i després amb Jordi Silvestre, no han sabut solucionar un element fonamental en el benestar de centenars de ciutadans i ciutadanes d’Alcoi”.

Mauro Colomina, regidor de la plataforma municipalista ha assenyalat que: “Durant tota la legislatura hem estat fent un seguiment constant de l’obra i sempre, sempre, hem rebut la mateixa resposta per part del govern d’Alcoi: no sabem quan començarà. I ja no sabem si és perquè no saben gestionar l’obra o bé perquè no volen donar suport a l’educació pública”.

El retard en les obres, ha sigut el motiu, segons argumenta Guanyar Alcoi, pel qual la Conselleria d’Educació ha hagut d’ampliar la dotació pressupostària passant dels 3,9 milions d’euros als 6,2 milions.

Per la seua part, Sergi Rodríguez, candidat a l’alcaldia per Guanyar Alcoi, ha reiterat el compromís de la formació amb l’educació pública, i ha manifestat que: “La propaganda que fa el govern de la seua bona gestió entropessa cada dia amb la realitat que mostra quotidianament el contrari. El govern del PSOE no és un bon gestor, el que fa simplement és aparentar-ho. Alcoi necessita gent que sàpiga resoldre els seus problemes, no crear-ne més i saber com evitar futurs problemes. Alcoi necessita un govern per a qui la prioritat siga la gent, no el poder”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *