foradia subscriutegrat

L’assemblea d’EUPV-L’Entesa d’Alcoi debatrà sumar-se a Guanyem Alcoi

El proper dissabte 29 de novembre a les 10 hores i a la seu del C/ Entença, l’Assemblea de militants i simpatitzants d’EUPV-L’Entesa d’Alcoi sotmetrà a votació el suport al projecte municipalista Guanyem Alcoi. El moviment ciutadà i de confluència Guanyem Alcoi, a reflexió a l’Assemblea d’EU–L’Entesa.

esquerra unida assemblea1Davant la situació actual i amb l’objectiu de confluir amb l’activisme dels moviments socials en un projecte comú, l’assemblea d’EU–L’Entesa debatrà el proper dissabte sumar-se al nou instrument de confluència ciutadana Guanyem Alcoi.

Com a organització de l’esquerra transformadora, sabem que hi ha moments històrics on les possibilitats reals d’avançar cap als nostres objectius emancipadors es fan més evidents. I ara estem assistint a un període on, si sabem adaptar-nos correctament als temps que vivim, podem jugar un paper important per fer avançar els nostres ideals. L’aposta per un moviment ciutadà de confluència com vol ser Guanyem Alcoi; segur que ens exigirà sacrificis i molta dedicació de tota la gent que està al voltant de l’esquerra que representem.

Sergi Rodríguez, coordinador Local d’EU, afirma que “decidir la nostra incorporació en aquesta nova forma de fer i presentar-se a les eleccions municipals, requereix d’una profunda reflexió i d’un convenciment clar del que significa per a nosaltres”. Rodríguez indica també que “el final de legislatura s’aproxima i arriba el moment de posicionar-se en favor de la unitat. Per tant, entre totes i tots haurem de decidir si Guanyem Alcoi ens dóna l’oportunitat de sumar esforços per acabar amb el bipartidisme i aconseguir que l’activisme social que lluita pels drets socials des del carrer arribe a les institucions”.

A més, el coordinador subratlla: “Sense dubte, acabar amb les polítiques del  bipartidisme i transformar la societat han de continuar sent els nostres objectius. Ara el que toca decidir és com fer-ho. I els ‘Guanyem’ que estan naixent arreu de l’Estat ens ofereix una oportunitat històrica”.

Segons Rodríguez, “un món més just i igualitari és possible. Per això, considerem que Guanyem Alcoi pot ser un bon instrument municipalista per aconseguir-ho”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *