foradia subscriutegrat

Muro celebra una setmana d’activitats amb motiu de Sant Antoni Abat

Des del dia 17 de gener es duran a terme les primeres activitats, i durant el cap de setmana, la localitat d'El Comtat viurà la tradicional Fireta de Sant Antoni

En la localitat de Muro d’Alcoi és tradició celebrar la festivitat de Sant Antoni Abat, i per això, han preparat una setmana plena d’activitats, que finalitzarà amb la celebració de la tradicional Fireta de Sant Antoni, que es du a terme des de l’any 1738.

El dia 17 de gener, dia que se celebra aquest Sant, es farà la missa en el seu honor i la benedicció d’animals.

El dijous 19 de gener, continuarà la programació amb la presentació del llibre ‘Al-Azraq. El malson de Jaume I’ de Just I. Sellés, a la Biblioteca Municipal.

A partir del divendres 20 de gener s’inauguraran les exposicions i espais benèfics de la Fireta de Sant Antoni. L’Arxiu Municipal, la Sala Pintor Jover-Centre Cultural de Muro, l’AFA, la Casa el Surdo, la Casa dels Júniors, la Biblioteca Municipal, la Cova de la Música, el Saló d’Actes del Casal Fester i el Centre Social Matzem, acolliran diferents exposicions. A la nit, hi haurà una discomòbil a la plaça del Matzem.

El mercat medieval estarà des de la vesprada del dia 20 de gener, i es podrà gaudir de les parades durant tot el cap de setmana.

A més a més, hi haurà partides de pilota valenciana, visites guiades al campanar, espectacles de ball, muntada i domadura de cavalls, concert de La Xafigà, misses, volteig manual de campanes, romeria, màgia, aplec de danses, contacontes, teatre, gimcana medieval i circ; és a dir, una programació preparada per a totes les edats i gustos, perquè tant els murers i mureres, com els visitants, puguen gaudir d’aquesta tradicional Fira.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *