foradia subscriutegrat

Pego du a terme el projecte ‘In/Sostenible’ de la mà del Fons Valencià per la Solidaritat

El projecte té com a finalitat apropar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), incidint la producció i el consum responsable

Pego ha inaugurat l’exposició ‘Un camí cap a la sostenibilitat’, amb l’objectiu d’aproximar els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 a la ciutadania Concretament, en aquesta mostra s’aprofundirà en l’ODS 12, que parla de la producció i el consum responsable. Els interessats podran visitar-la de manera gratuïta al Museu d’Art Contemporani fins al 30 de gener.

Dins del projecte ‘In/Sostenible’, també s’ha organitzat per al dia 29 de gener un contacontes teatralitzat, per a sensibilitzar als xiquets i xiquetes de Pego sobre la necessitat i urgència de canviar els hàbits i la forma de consum per a no acabar amb el planeta. A més a més, els centres educatius també faran una activitat didàctica amb reflexions sobre la situació del planeta i l’anàlisi d’alternatives per a realitzar una producció i consum més sostenibles.

‘In/Sostenible’, està dins del marc de l’educació per al desenvolupament i la ciutadania global que s’ofereix a les entitats locals sòcies del Fons Valencià per la Solidaritat, les quals sumen esforços i recursos des del municipalisme valencià i la descentralització per a treballar conjuntament per una justícia global.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *