foradia pressupostparticipatiualcoi

CCOO torna a denunciar que no s’arregle el sistema de calefacció/climatització a la Casa de la Cultura d’Alcoi

Segons indiquen, aquest sistema es va trencar fa un any, i a l'hivern i l'estiu els usuaris i treballadors han d'estar a aquestes instal·lacions passant fred i calor, respectivament

Des de la secció sindical de Comissions Obreres d’Alcoi han indicat que fa un any el sistema de calefacció/climatització del Centre Cultural Mario Silvestre es va estropejar definitivament. És a dir, aquest seria el segon hivern, en el qual els treballadors i usuaris del centre estan havent de suportar, segons informen des de CCOO, temperatures de menys de 10º, i que durant l’estiu, passava al contrari, que les temperatures superaven els 30º.

“Volem manifestar el nostre suport als treballadors del Centre Cultural per la seua professionalitat i paciència davant les pèssimes condicions ambientals. També volem mostrar la nostra admiració a la ciutadania que encara fa ús dels serveis municipals del Centre Cultural d’una manera estoica”, han assenyalat en CCOO.

Però, asseguren que no poden deixar de reclamar que: “L’actitud imprudent del cap del Departament de Riscs Laborals en la no aplicació del que disposa la Llei de Riscs Laborals; la falta d’empatia, i la falta d’implicació de les regidories responsables amb aquest despropòsit, ja que hui dia, no existeix constància d’una ràpida solució”, i recorden que: “Des de CCOO continuarem denunciant les vegades que siguen necessàries”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *