foradia subscriutegrat

Noves exposicions als espais culturals alcoians

A la Llotja de Sant Jordi, el Centre Cultural i el Centre Ovidi Montllor, s'estan inaugurant mostres durant aquesta setmana. Pel que fa a l'IVAM CADA Alcoi, actualment hi ha tres exposicions amb diferents temàtiques

Alcoi és una ciutat que té la sort de poder gaudir de molts espais culturals en els quals poder acollir exposicions. Per una banda, tenim l’IVAM CADA Alcoi, en la qual podem veure actualment tres mostres.

A la primera planta està ‘El més bonic del món’, una col·lecció de fotografia de la Fundación Mediterraneo. Aquesta mostra va inaugurar-se el dia 20 de setembre de 2022, i es podrà veure fins a finals d’aquest 2023. En aquesta exposició es poden veure 212 obres realitzades per 125 artistes imprescindibles des de la Transició fins a l’actualitat.

L’exposició en la qual es fa un repàs a l’obra de l’artista Juana Francés, es podrà veure a la segona planta. En aquesta mostra es poden veure obres de la dècada dels 50 fins a quasi els 90, data de la seua mort. Durant alguns dissabtes s’estan fent visites guiades perquè els interessats puguen conéixer de primera mà la carrera professional de Juana Francés. El dia 14 de gener serà l’últim dia per a gaudir d’ella.

Finalment, a la tercera planta trobarem ‘Fotografies del Campus Escultòric de la UPV’, una mostra que ha ampliat la seua estada al museu alcoià, i que finalment podrà contemplar-se fins al dia 22 d’octubre. A les imatges preparades per l’alumnat, poden veure’s les diferents problemàtiques des d’una mirada optimista.

A més a més, durant aquesta setmana s’estan inaugurant les diferents mostres que formen part dels cicles expositius. A la vesprada del dimarts 3 d’octubre va ser el torn d’inaugurar al Centre Ovidi Montllor l’exposició amagades, de Gloria Segura, i que es podrà veure fins al 24 de novembre de 2023. En l’acte d’inauguració es va congregar molta gent que va voler gaudir de les obres de l’artista.

En la vesprada del 4 d’octubre, i fins al 24 de novembre, el Centre Cultural acollirà ‘Obra 1997-2023’, on es farà un repàs de les obres de l’artista alcoià Orfeu Soler.

Finalment, en la Llotja de Sant Jordi es podrà veure ‘Trajectòria’ de Cristina Navarro. La inauguració serà el dia 5 d’octubre i l’últim dia per a poder anar-la a visitar serà el dia 26 de novembre.

Font: Redacció/


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *