foradia subscriutegrat

Primera conferència del cicle ‘Xe quin desastre’

El cicle està dins de la programació que s'ha preparat entre la col·laboració del Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant, i la Fundación Mutua Levante. Enric Moltó serà l'encarregat d'oferir aquesta xarrada

En la vesprada del 30 de gener, concretament a les 19h, l’Auditori de la Fundación Mutua Levante acollirà la primera xarrada del cicle de conferències ‘Xe quin desastre’, de la mà d’Enric Moltó. Aquesta activitat està dins de la programació que ha preparat el Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant, juntament amb la Fundación Mutua Levante, i és que, durant aquest mes de gener, les dos entitats van signar un conveni de col·laboració de dos anys.

Pel que fa a la xarrada, Enric Moltó parlarà de la ubicació d’Alcoi i de com poden afectar alguns fenòmens naturals com terratrèmols, onades de fred i calor, sequeres, pluges torrencials, o fortes ventades entre altres. El geògraf explicarà com totes aquestes qüestions afectes per la nostra orografia i ubicació, i de tal manera, saber com poder afrontar-ho millor.

La conferència serà presencial, però, també es podrà veure en directe a través del Facebook de la Fundación Mutua Levante.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *