foradia subscriutegrat

El Museu Arqueològic Camilo Visedo Moltó presenta la revista Recerques

La presentació tindrà lloc en la vesprada del 2 de febrer, a les 19h, al Centre Cultural Mario Silvestre, i després de la presentació es farà una conferència sobre 'La col·lecció paleontològica Camilo Visedo Moltó, i la paleontologia a Alcoi durant la primera meitat del segle XX'

En la vesprada del dijous 2 de febrer, a les 19h, se celebrarà al Centre Cultural Mario Silvestre la presentació del número 31 de la revista Recerques del Museu Arqueològic d’Alcoi. Aquesta revista recull treballs de recerca amb temàtica de prehistòria i arqueologia de les comarques centremeridionals del País Valencià.

Recerques és una revista referent per a investigadors que vulguen presentar les seues novetats científiques així com per als lectors interessats en conéixer les últimes aportacions de l’arqueologia del nostre entorn.

A les pàgines d’aquesta revista hi ha un total de tretze articles que recullen treballs de recerca sobre paleontologia, prehistòria, antiguitat, època medieval i contemporània, i a més, sobre temes arqueològics sobre la Guerra Civil. A més, s’han d’afegir els articles sobre restauració de materials arqueològics, o una memòria d’activitats del museu en l’any 2021.

31 investigadors han contribuït a fer que aquest treball servisca com a canal de difusió, complint amb una de les funcions principals de tot el museu arqueològic, com és la divulgació científica, compartint d’aquesta manera el coneixement arqueològic, tant als experts en la matèria, com a la societat en general.

Una vegada finalitze la presentació de Recerques, es farà la conferència ‘La col·lecció paleontològica Camilo Visedo Moltó, i la paleontologia a Alcoi durant la primera meitat del segle XX’, a càrrec del paleontòleg de l’Institut Geològic i Miner d’Espanya, Enrique Peñalver Mollá; i de Josep Maria Segura, que va ser director del Museu alcoià durant molts anys.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *