foradia subscriutegrat

Èxit a les visites a la Sarga i al poblat del Puig

Les excursions han estat organitzades per l'Ajuntament d'Alcoi amb la col·laboració del CAEHA i han format part del cicle '10 excursions voltant Alcoi'

El dia 24 de setembre va fer-se una de les excursions del cicle ’10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic’ d’aquest 2023. Concretament en aquest cap de setmana el Museu Arqueològic Municipal Camilo Visedo Moltó en col·laboració del CAEHA, i va ser tot un éxit, ja que es van ocupar les 32 places disponibles per a aquesta visita.

L’objectiu d’aquest cicle és donar a conéixer tot el patrimoni cultural de la ciutat i del seu termini, i en aquest cas, els participants van poder descobrir els jaciments arqueològics de la Sarga, amb les pintures rupestres declarades patrimoni mundial per la UNESCO.

Josep Maria Segura, Palmira Torregrosa i Ignasi Grau, van ser els encarregats de fer totes les explicacions als assistents.

Aquesta és una de les excursions que es repeteix en cada edició del cicle ’10 excursions voltant Alcoi’ gràcies al seu èxit i l’interés que desperta en la ciutadania, ja no sols d’Alcoi, sinó de diferents punts del País Valencià.

La pròxima ruta serà el dia 29 d’octubre on Jordi Ortiz, Sergio Pastor i Inés Vicens, mostraran diferents escenaris importants per a l’ensenyament a la ciutat. Ja es poden fer les reserves al telèfon del Museu Arqueològic d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *