foradia elgrat

Un nou número d’El Grat preparat amb molt d’amor

En aquesta edició de febrer parlem del Dia dels Enamorats, de Carnestoltes, i de programacions culturals de les comarques centrals

Ja arribat el mes més curt de l’any, febrer. Un mes que està marcat per diferents celebracions com són el Dia dels Enamorats i Carnestoltes. Per això, hem dedicat algunes pàgines per a aquest tema. Concretament, parlem amb comerciants d’Alcoi per a saber que opinen sobre Sant Valentí, en la tradicional secció ‘El poble és savi’. Pel que fa als Carnestoltes, hem anat fins a Muro d’Alcoi i Pego, per a conéixer que es farà enguany en aquestes dos localitats que són les més conegudes per aquesta festa. I també coneixerem el Firall a Xàtiva.

Com no podia ser d’altra manera també contem tots els detalls de les primeres festes de Moros i Cristians de l’any, que són les de Bocairent. La seua regidora de Festes, ha explicat que es farà durant aquest primer cap de setmana, en el qual el poble tornarà a traure la festa al carrer, des de l’any 2020.

No podem deixar de banda la política en aquest nou número, ja que ens acostem a eleccions. Per això, hem volgut saber com ha sigut aquesta legislatura i quins són els projectes que té al cap l’alcalde de Muro d’Alcoi, Gabriel Tomàs.

La cultura és una senya d’identitat d’El Grat, i per això, com sempre, comptem amb el nostre suplement d’Art&Cultura amb portada de Castejón, en el qual hem parlat sobre la 40 edició de la Setmana Cultural de l’IES Pare Vitòria, dels concerts del Barnasants al País Valencià i especialment a Bellreguard que dona inici, o del viatge del pintor alcoià Ximo Canet a l’Índia.

Entre els reportatges d’aquesta edició, trobem ‘Alcoi encara les pròximes eleccions amb un mapa polític que segueix molt fragmentat’ de Javier Llopis, ‘El recobrament “necessari” de la nostra unitat com a poble’, d’Hèctor Pulido, ‘Els directors dels centres educatius lluiten contra el suïcidi a les aules’, de Belén Rivas, i Barnasants 2023, teixint fronteres d’Amàlia Garrigós. I Josep Sou amb una columna d’Antoni Miró a Cuba.

A més a més, no pot faltar tota l’actualitat de les comarques centrals valencianes.

Per a poder tornar a gaudir d’El Grat de gener, ací us deixem l’enllaç per a poder fer-ho en format digital, sols has de fer clic ací.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *