foradia pressupostparticipatiualcoi

Agullent obri el termini de presentació de relats per al XXI Premi Literari per la Igualtat

Des de la regidoria d'Igualtat s'ha augmentat la dotació dels premis, i s'està programant una gala de lliurament de premis en la qual es comptarà amb l'actuació de l'artista Kela

La Regidoria d’Igualtat ha convocat la XXI edició del Premi Literari per la Igualtat, i enguany, amb novetats, que s’han pensat amb l’objectiu de continuar dinamitzant i activant la participació, com per exemple, l’augment de la dotació dels premis, amb 250 euros cadascun. El termini d’entrega de relats estarà obert fins al dia 10 de març, i aquestes han de tenir una extensió màxima de 3 fulls a una cara.

Aquest concurs està organitzat en tres categories: juvenil (de 12 a 17 anys), adulta (de 18 anys endavant), i una categoria local (a partir dels 12 anys).

El jurat que decidirà quines són les obres guanyadores estarà format per representants de Clásicas y Modernas, de l’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat, i del director de l’Escola de Formació de Persones Adultes d’Agullent. Tots ells valoraran la qualitat literària, la coherència textual, i l’adequació dels temes proposats en aquesta edició.

La regidora d’Igualtat, Elena Soler, ha comentat que: “El tema de l’obra és lliure, però, haurà d’abordar directament o de manera transversal la igualtat de gènere, la conciliació, corresponsabilitat, la perspectiva de gènere, els estereotips de gènere i la seua superació o la visibilització històrica de la dona”.

El dia 31 de març se celebrarà la Gala d’entrega de premis dels relats guanyadors a l’Auditori Municipal Josep Mª Bru, en la qual es comptarà amb l’actuació de l’artista Kela.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *