foradia elgrat

El secretari autonòmic de Turisme visita Bocairent

Francesc Colomer s'ha reunit amb representants de l'Ajuntament i del sector turístic per parlar del Pla de Sostenibilitat Turística i sobre problemàtiques com l'escassa oferta de restauració

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha estat a Bocairent per a mantenir una reunió de treball amb representants de l’Ajuntament i del sector turístic de la localitat. En aquesta trobada, el secretari va presentar les accions del Pla de Sostenibilitat Turística, que invertirà 1,5 milions d’euros a la localitat a càrrec de fons europeus. Amb aquests fons es milloraran espais públics com la plaça Joan de Joanes, la posada en valor del Barri Medieval, amb la renovació de la il·luminació ornamental; o la recuperació dels horts perimetrals; la creació de noves infraestructures, com un aparcament per al centre del nucli urbà, i una sèrie d’iniciatives per a augmentar la competitivitat dels negocis i els professionals del sector.

També es va parlar de resoldre alguns problemes que hi ha a Bocairent com a destinació turística, entre els quals destaca l’oferta actual de restauració, que és insuficient per a atendre les necessitats que requereix el volum de visitants que rep el municipi. Per aquest motiu, Colomer va oferir els recursos de què disposa la Generalitat per a incentivar la iniciativa privada, i també, es va comprometre a explorar línies de col·laboració amb l’entitat que agrupa al sector de l’hostaleria en l’àmbit autonòmic.

M. Luz Pascual, regidora de Turisme, ha valorat positivament aquest encontre: “Vam tindre l’oportunitat de traslladar al secretari autonòmic tant les nostres potencialitats com les nostres debilitats, perquè el principi per a millorar és sempre patir d’un diagnòstic clar i traçar un full de ruta; justament el que hem fet amb el pla estratègic recentment aprovat”.

Per la seua part, l’alcalde, Xavier Molina: “Bocairent vol continuar sent una referència del turisme valencià d’interior, i, per això, hem de ser autoexigents i posar en marxa projectes que necessiten la col·laboració d’altres administracions com la Generalitat”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *