foradia ivace

L’Ajuntament i Turisme signen el conveni per a la rehabilitació del Centre Turístic d’Interior

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, i el secretari de Turisme de la Generalitat Valenciana, Francesc Colomer, han destacat aquest projecte com un impuls per al sector turístic d'Alcoi i de les comarques centrals

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el secretari de Turisme de la Generalitat Valenciana, Francesc Colomer, han signat el conveni per a la rehabilitació del Centre de Turisme d’Interior, que està ubicat dins del projecte de l’Illa de Rodes.

Segons ha comentat Francés: “Amb aquest conveni el que fer és fer d’Alcoi el centre de referència de formació i de desenvolupament turístic de les comarques del nord d’Alacant, i del sud de la província de València”; i ha destacat que, aquest centre no sols beneficiarà al sector turístic, sinó que també a les empreses vinculades a aquesta indústria.

A més, també ha comentat que actualment l’oferta formativa que té Alcoi per al sector, “cada vegada té més acollida i participació”.

“Gràcies al suport de la Generalitat, i de Turisme, potenciarem un sector molt important, que contribuirà en la creació de riquesa”, i és que per a l’alcalde alcoià, els atractius turístics de la zona cada vegada són “més potents”, i la situació pandèmica ha deixat que es fomente el turisme d’interior: “en estiu i als últims mesos ha tingut una gran capacitat d’atracció. Ha vingut molta gent de tota Espanya que ha pogut descobrir una gran oferta. Amb el CdTI potenciarem eixes oportunitats per al nostre territori”.

Francesc Colomer ha anunciat que en els pressupostos per a 2022, es pretén destinar 1,2 milions d’euros per a aquest projecte: “Sabem que la inversió en aquest tipus de projectes formatius de qualificació són molt rellevants per a construir una indústria de Turisme sostenible, digital i moderna”.

“El CdT aspira a ser la casa de turisme, en la qual es formen totes les professions lligades a aquesta indústria”, ha afegit Colomer.

Font: Redacció./


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *