foradia subscriutegrat

‘Michoacán, Tradició Ancestral’, la nova exposició del Centre Ovidi Montllor

La inauguració d'aquesta mostra de Susanna Peidro Sutil tindrà lloc el dia 23 de febrer a les 20h

En la vesprada del 23 de febrer, concretament a les 20h, tindrà lloc la inauguració, a la Sala Polivalent del Centre Ovidi Montllor, de l’exposició de Susanna Peidro i Sutil que du com a títol ‘Michoacán, Tradició Ancestral’. En aquesta mostra es podran veure diferents fotografies realitzades en 2021 a l’Estat de Michoacán de Mèxic durant la festa dels morts.

Aquesta tradició mexicana va nàixer a l’Illa de Janitzio i es remunta a l’època precolombina. En aquesta festa milers de ciutadans del país i d’arreu del món, visiten Michoanán per gaudir i compartir aquesta tradició mil·lenari en comunió amb els indígenes locals.

Susanna Peidro i Sutil (Alcoi, 22 de gener de 1973), és una artista plàstica, fotògrafa, cantant, traductora i professora de llengües regionals i estrangeres. Amb el seu treball fa de les seues experiències de vida i els seus interessos per la naturalesa, les llengües i les cultures, una obra. Per fer-ho, utilitza tots els suports possibles: fotos, llibres, cançons, rendiment, etc.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *