foradia subscriutegrat

Manuel Girón, Manuela López, i Fernando Patón presenten llibre al Centre Ovidi Montllor

'Anatomia d'un deute il·legítim: El cas del País Valencià' es presentarà el dijous 9 de març a les 19:30h, i allí estaran presents Manuel Girón i Fernando Patón

El Centre Ovidi Montllor celebrarà aquest dijous 9 de març, a les 19:30h, la presentació del llibre ‘Anatomia d’un deute il·legítim: El cas del País Valencià’, escrit per Manuel Girón, Manuela López i Fernando Patón.

En l’acte estaran presents Manuel Girón i Fernando Patón i parlaran de com els valencians han vist com el deute públic creixia fins a gairebé la meitat del PIB. El propòsit d’aquest estudi ha sigut disseccionar l’anatomia i el funcionament del sistema-deute al País Valencià.

Éric Toussaint, encarregat d’escriure el pròleg en ‘Anatomia d’un deute il·legítim: El cas del País Valencià’, i en ell ha indicat que: “Els autors analitzen rigorosament el procés d’endeutament del País Valencià i vinculen el diagnòstic a l’acció pràctica per a modificar l’escàndol del deute acumulat de manera majoritàriament il·legítima pels governants, especialment pels governs del PP”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *