foradia subscriutegrat

Jaume Lloret Esquerdo presenta ‘Els Titelles al País Valencià’

L'acte tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor, i estarà presentat per Joanfra Rozalén, productor d'espectacles i director de la companyia de teatre 'La Dependent'

El dijous 16 de febrer, a les 19:30h, el Centre Ovidi Montllor acollirà la presentació del llibre ‘Els Titelles al País Valencià’, un treball de Jaume Lloret Esquerdo. Aquest llibre fa un recorregut molt exhaustiu per la història dels titelles al nostre país, des dels seus orígens fins a l’actualitat. A més a més, parla sobre qüestions com el teatre religiós i profà, o els rituals màgics dels pobles prehistòrics i cerimònies religioses de les primeres civilitzacions agràries, així com han anat evolucionant des de l’edat mitjana, passat per l’edat moderna, quan tenen el màxim exponent a processons de caràcter religiós. Finalment, arribarà a la progressiva laïcització i emancipació dels titelles de la tutela eclesiàstica.

L’acte comptarà amb la presentació de Joanfra Rozalén, productor d’espectacles i director de la companya de teatre ‘La Dependent’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *