foradia pressupostparticipatiualcoi

Luisa Pastor exposa la seua obra en ARCO

Una de les seues obres es pot veure a la portada del suplement d'aquesta edició d'Art&Cultura de la darrera edició d'El Grat

Per segon any consecutiu l’artista alacantina Luisa Pastor està exposant en ARCO Madrid. Allí està presentant una col·lecció d’obres que porta com a títol ‘Plusvalía 23 ¾k’. Totes elles estan realitzades amb làmina d’or autèntic de 23 ¾ quirats, com així índica el títol de l’exposició. Moltes d’elles ja van presentar-se a finals del 2022 a la Fira Internacional d’Art de Bogotà (Colomobia), ARTBO, i ara en ARCO, ha sigut possible gràcies a l’ajuda que l’artista ha aconseguit a la convocatòria d’ajudes per al Desenvolupament de Projectes Culturals i Artístics que ha donat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant.

Pel que fa a la resta del títol de la sèrie, ‘plusvalía’, ve del concepte que defineix l’economista Karl Marx en la seua obra El Capital. Pastor ha volgut fer una reflexió política i conceptual, sobre el valor de la mercaderia com a objecte de circulació.

Les làmines d’or es poden veure flotant dins de milers de caixes de paper de contabilitat, fetes de forma manual.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *