foradia cdturisme

Alcoi es converteix en l’epicentre de la moda

Des del dia 28 d'abril al 5 de maig se celebrarà la primera edició de la Setmana de la Moda d'Alcoi, en la qual assistiran personalitats d'aquest sector, i es realitzaran diferents tallers, conferències, i una passarel·la per a triar al millor dissenyador jove del País Valencià

Aitex, Erum, l’Ajuntament d’Alcoi, i l’Associació de Nous i Joves Dissenyadors Espanyols (ANDE) han organitzat la primera Setmana de la Moda d’Alcoi, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, o l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Aquest esdeveniment se celebrarà entre els dies 28 d’abril i 5 de maig a la nostra ciutat, i per a l’ocasió vindran algunes personalitats importants del món de la moda, com Lorenzo Caprile, o Francis Montesinos.

En la presentació d’aquesta setmana han estat presents la CEO del Grup Erum, Coral Erum; el director general d’AITEX, Vicente Blanes, la presidenta d’ANDE, Laura Victoria; la regidora de Turisme, Lorena Zamorano; el creador del cartell de la Setmana de la Moda, Toni Miranda; i el dissenyador i guanyador de l’edició de 2021 del programa Maestros de la Costura, Ancor Montaner.

Tots ells han parlat de la importància del sector de la moda al nostre país, i de com ha d’anar evolucionant per ser més sostenible.

La ciutat d’Alcoi acollirà durant aquesta setmana diferents activitats com conferències, tallers, i exposicions. Tota la programació es pot trobar a aquest enllaç. S’ha de destacar que l’últim dia, el dia 5 de maig, tindrà lloc el plat fort d’aquesta setmana de la moda. Serà una passarel·la en la qual es podran veure les creacions de joves dissenyadors. Tots ells optaran a guanyar el premi a millor dissenyador de la Comunitat Valenciana, i després participarà en un certamen a nivell nacional. El guanyador es triarà a través d’un jurat professional, però també hi haurà una part de la votació que vindrà del públic, gràcies al fet que es podran veure els dissenys en una exposició al Centre Comercial Alçamora.

Amb el lema ‘Alcoi està de moda’, tota l’organització ha volgut destacar la rellevància que té celebrar un esdeveniment com aquest a la ciutat, i s’ha convidat a tota la ciutadania a què participe de les activitats que s’han preparat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *