foradia subscriutegrat

Oliva col·loca una ‘càpsula del temps’ en l’Hort de la Bosca

L'alumnat de la localitat ha escrit els seus desitjos per al present i el futur de la ciutat. Aquesta càpsula s'obrirà dins de quatre anys

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha organitzat una jornada de participació infantil i juvenil, en la qual, els xiquets i xiquetes dels centres escolars de la localitat, han escrit els seus desitjos per al present i el futur del municipi, per a crear una càpsula del temps que s’obrirà en quatre anys. Aquesta càpsula estarà enterrada en l’Hort de la Bosca, i en ella, els xiquets i xiquetes han escrit les seues opinions, preocupacions i necessitats per a Oliva. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fer partícips als més menuts de la vida i l’activitat de la ciutat. L’activitat està dins del I Pla d’Infància i Adolescència d’Oliva que està duent a terme aquesta regidoria.

Yolanda Navarro, regidora d’aquesta àrea, ha destacat la importància de conéixer de primera mà les inquietuds i desitjos dels més joves i menuts, per a planificar les polítiques i accions de l’Ajuntament: “És fonamental que els xiquets i xiquetes de la ciutat se senten partícips del futur de la seua ciutat i que les seues opinions i suggeriments es tinguen en compte en el disseny de polítiques públiques i en l’activitat de l’administració local”.

Per la seua part, Yolanda Balaguer, alcaldessa d’Oliva, ha dirigit unes paraules als assistents a l’acte: “Amb aquest acte col·laborem amb l’elaboració i donem per iniciat un projecte ambiciós i amb moltes perspectives de futur. Un projecte que gira al voltant vostre, de les persones més menudes i joves d’Oliva. Un projecte que us agafa de la mà, escolta les vostres preocupacions i té en compte les vostres opinions per a la transformació de la nostra ciutat que mira amb un futur ple d’esperança i il·lusió. Vosaltres, els xiquets, xiquetes i joves d’Oliva, heu de marcar-nos el camí a seguir i aquest projecte que hem desenvolupat amb ferma voluntat ens permet conéixer de primera mà quines són les vostres inquietuds per a l’Oliva del futur”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *