foradia subscriutegrat

Carlos Pastor: “Sabem quines són les receptes i com hem d’aplicar-les”

El Partit Popular ha volgut renovar-se, i per a aquestes eleccions municipals presenta com a cap de llista a Carlos Pastor • Parlem amb els candidats a l'alcaldia d'Alcoi per a les Eleccions Municipals del proper 28 de maig del 2023

El Partit Popular ha canviat de candidat, i després de quatre anys amb Enrique Ruiz al capdavant, ara és Carlos Pastor l’encarregat de liderar als populars alcoians, una decisió que han vingut motivades per “les ganes de treballar per la meua ciutat, per les ganes de millorar la vida de la ciutadania d’Alcoi”.

Per a Pastor, el Partit Popular és la millor opció per a governar la ciutat i ho argumenta explicant que: “Som la millor alternativa perquè tenim les idees clares, i sabem que és el que fa falta a la ciutat d’Alcoi, i el que necessiten els alcoians i alcoianes. Sabem quines són les receptes i com hem d’aplicar-les, i això és el que volem fer”.

El candidat popular s’està preparant per als mesos que queden de cara a les pròximes eleccions municipals i assegura que: “Porte algunes setmanes parlant amb molta gent, i el que he notat entre la població és que hi ha ganes de canvi, que la gent està farta d’aquest govern. 12 anys són molts, i la ciutadania està cansada de veure que no s’avança, sinó que es retrocedeix”.

Font: Belén Rivas./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *