foradia subscriutegrat

Toni Francés: “Hem aconseguint moltes coses, i estem apostant per aquest futur”

Toni Francés ja porta 12 anys en l'alcaldia, però això no fa que deixe de tindre ganes de treballar per Alcoi. Enguany tornarà a ser l'alcaldable del PSOE • Parlem amb els candidats a l'alcaldia d'Alcoi per a les Eleccions Municipals del proper 28 de maig del 2023

L’únic candidat que repeteix és l’actual alcalde de la ciutat, Toni Francés, del Partit Socialista. Aquesta serà la quarta vegada que es presenta, i totes elles amb bons resultats. Aquests 12 anys al govern és la seua motivació per continuar treballant, com ell mateix assegura: “Portem vàries legislatures treballant en un projecte de transformació de la ciutat que cada vegada té més força. Per això creiem en aquest projecte de futur per a la ciutat d’Alcoi. A més a més, també m’ha decidit tornar a presentar-me la meua passió per Alcoi”.

Els socialistes s’estan centrant en eixe futur de la ciutat, i Francés comenta que: “Estem treballant en aquest full de ruta, amb el qual s’està demostrant dia a dia que és el que Alcoi necessita, i a què a més, està alineat amb la idea de futur de les principals ciutats d’Espanya i d’Europa, I a més, pense que ara encara té més força perquè estem aconseguint moltes coses, i estem apostant per aquest futur”.

Toni Francés encara aquests mesos intensos per a la política alcoiana “amb molta il·lusió i molta força”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *