foradia subscriutegrat

El Centre Ovidi Montllor durà a terme una xarrada sobre la Llei del sí és sí

Anna Oliver, advocada i presidenta d'Acció Cultural del País Valencià, serà l'encarregada de dur a terme aquesta conferència que estarà presentada per Júlia Moltó, membre del Col·lectiu 8 de Març

El pròxim divendres 28 d’abril es durà a terme al Centre Ovidi Montllor, a les 19:30h, la xarrada ‘Parlem de la Llei de garantia íntegra de la llibertat sexual, coneguda com a la llei del només sí és sí’, oferida per Anna Oliver, advocada i presidenta d’Acció Cultural del País Valencià. L’acte, a més a més, estarà presentat per Júlia Moltó, membre del Col·lectiu 8 de Març.

En la xarrada es parlarà que aquesta llei gira de la víctima a l’agressor, i això no vulnera la seua presumpció d’innocència, perquè serà qui acuse qui haurà de provar l’acusació, com en tots els casos. Aquesta llei desplaga una sèrie de mesures preventives i protectores, aposta per la política de prevenció en l’àmbit educatiu, professional, laboral, comunicatiu, etc. A més a més, es tractarà com s’ha eliminat l’abús per a passar a què qualsevol acció no consentida siga considerada una agressió i, per tant, implica necessàriament la modulació i proporcionalitat de les penes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *