foradia mediambient

Els col·legis gaudeixen d’una jornada dedicada als Moros i Cristians

El dijous va ser l'últim dia de classe per als escolars alcoians abans de festes, i van aprofitar l'ocasió per a fer les seues particulars entrades i celebrar un dia molt festiu

Ja estem en festes i Alcoi té ganes de passar-ho bé, i no podrien ser menys els xiquets i xiquetes dels centres educatius de la ciutat. Durant el matí del dijous 20 d’abril, els escolars van celebrar diferents activitats amb motiu dels Moros i Cristians d’Alcoi. El CEIP Miguel Hernández va fer la seua particular entrada en la qual van estar representats els músics, un capità, favorita, i un Sant Jordiet, així com multitud d’esquadres. Les famílies van poder compartir aquest dia tan divertit amb l’alumnat que va preparar-se per a la trilogia festera.

Per la seua part, el col·legi Esclaves també va gaudir d’un acte fester en el qual van comptar amb la presència d’alguns dels càrrecs d’enguany, i de la directora de l’Himne, Silvia Gómez, que a més, va tindre un matí prou intens, ja que també va estar al CEIP Horta Major cantant l’himne amb l’alumnat d’aquest centre.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *