foradia subscriutegrat

Gandia camina cap a un model de turisme intel·ligent

• El Govern de Gandia treballa per canviar el seu model turístic cap a la qualitat i reposicionar la marca de la ciutat. • "Com a ciutat turística, no ens queda una altra opció que adaptar-nos a les exigències del visitant", comunica Diana Morant


El Govern de Gandia treballa per canviar el seu model turístic cap a la qualitat i reposicionar la marca de la ciutat. Així ho ha explicat l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, al VIII Congrés Internacional sobre Xarxes Socials Comunica2 al Campus de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Amb el desenvolupament d’internet, ha expressat l’alcaldessa, el viatger ha modificat la seua forma de relacionar-se amb la destinació: “com a ciutat turística, no ens queda una altra opció que adaptar-nos a les exigències del visitant, i en eixe sentit, tenim la Universitat Politècnica de València com a una important aliada amb la qual treballem en diferents projectes”.

En aquest sentit, Gandia està duent a terme diferents accions per a adaptar el model de turisme a les noves tecnologies i a les necessitats socials.

Morant ha assenyalat que el Departament de Turisme ha mantingut reunions amb algunes de les plataformes turístiques en línia més importants d’Espanya, com ara Minube i Last.Minute. L’objectiu és arribar a acords perquè, amb la tecnologia d’explotació de les dades massives disponible, es puga accedir al coneixement exhaustiu dels diferents tipus de client de la destinació de Gandia, plantejar campanyes publicitàries hipersegmentades, desenvolupar continguts ajustats a eixos perfils i millorar la presa de decisions en els processos de gestió turística de la ciutat.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *