foradia subscriutegrat

Canals és l’escenari de les Trobades d’Escoles en Valencià a la Costera

Segons la Coordinadora d'Escoles d'Ensenyament en Valencià de la Costera, i Escola Valenciana, entitats organitzadores de la jornada, es va comptar amb una participació d'unes 10.000 persones de tota la comarca

Amb el lema ‘Recuperem el Verd amb Carme Miquel’, l’Escola Valenciana, ha organitzat una nova edició de Trobades d’Escoles en Valencià, que ha estat dedicada a la mestra, escriptora, ecofeminista i activista per la llengua Carme Miquel i Diego. En la comarca de la Costera s’ha triat la localitat de Canals per a fer aquest esdeveniment, i s’ha comptat amb la col·laboració de la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià.

Segons han informat les entitats organitzadores, la participació ha sigut un èxit amb uns 10.000 assistents de tota la comarca. Josep Roca i Espin, president de la Coordinadora, ha manifestat el seu agraïment a l’Ajuntament de Canals per portar endavant la Trobada, així com als centres educatius que han ajudat, especialment als seus mestres de música que han sigut els creadors de la cançó ‘la Costera canta a la Trobada’. Roca també ha expressat que està “satisfet per l’enorme implicació de tota la comarca que ha fet possible aquesta 31ª Trobada”, i ha donat les gràcies als festers del municipi que “engalanats amb els seus cavalls, han llançat joguets als assistents a la Trobada”.

Cercaviles, muixeranga, cançons, tallers, exposicions, i actuacions de ball, teatre, i música han sigut les activitats que van omplir aquest dissabte tan festiu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *