foradia subscriutegrat

Noelia Úbeda: “Creiem que fer aquest pas endavant es continuar millorant el nostre poble”

Els candidats i candidata a l’alcaldia de Muro es presenten als murers i mureres i, expliquen que ha sigut el que els ha motivat a donar aquest pas endavant, i que és el que volen oferir a la ciutadania amb els seus projectes per a un futur millor per a la localitat. El Partit Popular és l'única formació a Muro d'Alcoi que presenta una candidata dona, es tracta de Noelia Úbeda

Noelia Úbeda és la candidata a l’alcaldia que presenta el Partit Popular de Muro per a les pròximes eleccions. Ella, ja ha estat treballant com a regidora al consistori, i per això afirma que sap que és el que necessita el poble: “Considerem que Muro li fa falta un canvi, amb gent jove, amb il·lusió. La gent ja s’ha presentat en altres eleccions, i considerem que sent regidores en l’anterior legislatura, tant la meua companya Aida com jo, creiem que fer aquest pas endavant es continuar millorant el nostre poble. A més a més, vull destacar el suport que m’està donant Carlos Mazón amb la meua candidatura”.

La campanya electoral començarà al mateix temps que les festes de la localitat, però açò no és un impediment per a la candidata popular: “Amb organització poder portar-ho tot endavant”.

Úbeda té molt clar perquè la seua proposta s’ha de tenir en compte a les pròximes eleccions: “El PP és la primera vegada que presenta una dona com a alcaldable, i a més a més, la més jove en comparació a la resta, són més majors i homes. Per això, considerem que la proposta de presentar a una dona jove, autònoma, i amb la meua formació (dret), puc aportar molt al poble”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *