foradia subscriutegrat

Àlex Cerradelo: “Som persones que treballem per les persones”

La llista de Compromís Alcoi per a les pròximes eleccions municipals estarà encapçalada per Àlex Cerradelo • Parlem amb els candidats a l'alcaldia d'Alcoi per a les Eleccions Municipals del proper 28 de maig del 2023

Àlex Cerradelo compta amb una extensa trajectòria dins de Compromís, ja que és secretari de la formació a l’Ajuntament d’Alcoi, i també és secretari comarcal, però ara ha agafat el testimoni a Màrius Ivorra per a les pròximes eleccions: “Ha sigut una cosa consensuada. Van oferir-me presentar-me i vaig meditar-ho un poc. Vaig parlar amb gent del partit i em van animar a acceptar l’encàrrec i així ho vaig fer”.

Des de Compromís Alcoi asseguren que ja estan treballant en el projecte que portaran a les pròximes eleccions municipals de maig: “Estem fent un equip de campanya, i treballant molt en el programa electoral. Està sent intens perquè m’estic reunint amb diferents associacions i col·lectius de la ciutat per a fer un programa que estiga acorde amb les necessitats de la població”.

Cerradelo argumenta que Compromís “ha demostrat en altres ajuntaments i en la Generalitat, que som persones que treballem per les persones. Ho hem demostrat també ací. Les accions que hem fet al grup municipal han estat encaminades a millorar la ciutat i la societat, amb valors com la igualtat, el feminisme, la transició ecològica, la innovació, o la indústria del futur. Pense que estem preparats i tenim un bon equip per a donar eixe canvi que fa falta a la ciutat”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *