foradia pressupostparticipatiualcoi

Mari Pepa Bernabeu serà pregonera de les Festes de Moros i Cristians de Castalla

Aquest és un dels càrrecs més representatius de les festes majors de la localitat, ja que és la figura d'anunciar oficialment l'inici dels Moros i Cristians a Castalla. Bernabeu compta amb una gran trajectòria dins del món de la festa

Mari Pepa Bernabeu Mira ha sigut escollida com a pregonera de les festes de Moros i Cristians de Castalla per a enguany en una votació en la qual han participat els presidents de Comparsa, la Regidoria de Festes, l’Agrupació de Comparses i el president de l’Agrupació Musical Santa Cecilia. El de pregonera és un dels càrrecs més representatius de les festes majors del poble, ja que és la figura encarregada d’anunciar oficialment l’inici dels dies grans de la localitat. Mari Pepa Bernabeu atresora una gran trajectòria festera, al llarg de la qual s’ha desenvolupat tant en càrrecs representatius com organitzatius dins de la seua comparsa, els Pirates, com de les festes en general.

L’alcalde, Antonio Bernabeu, ha felicitat públicament a la nova pregonera i ha afirmat que “des de la corporació municipal volem donar l’enhorabona a Mari Pepa pel càrrec tan important que representarà en els Moros i Cristians de 2023, que compta amb el reconeixement de tots els festers i festeres de la ciutat”.

Fins al moment, aquesta festera ha destacat dins de la seua comparsa de Pirates durant tota la seua vida. En ella fou dama d’honor i reina de festes. També ha ostentat la capitania i més recentment ha sigut capitana de la comparsa Maseros. A més a més, és una de les caps d’esquadra més destacada i valorada de Castalla. Per altra banda, a causa del seu compromís fester, ha estat vinculada a diferents juntes directives des de ben jove.

Entre altres fets, la nova pregonera ha sigut la primera vicepresidenta de comparsa de les Festes de Castalla. Un pas endavant que ha obert la porta a altres dones que han seguit el seu camí i han entrat a formar part de l’organització i la direcció d’aquestes celebracions.

Hui en dia, Mari Pepa continua lligada a la directiva dels Pirates, on aporta la seua experiència i saber fer. Tot això, junt amb la il·lusió i el treball continu, contribueixen al fet que les festes de la ciutat milloren any rere any.

En aquest sentit, l’alcalde ha declarat que “Maria Pepa és una dona compromesa, valenta i decidida, tres qualitats que la defineixen també com a festera i que la converteixen en la persona idònia per al càrrec que aquest any haurà de representar”.

Així, el pròxim 26 d’agost de 2023, la comunitat festera castelluda té una cita amb la nova pregonera, Mari Pepa Bernabeu Mira, per a encendre amb el seu pregó el sentiment fester de la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *