foradia subscriutegrat

Xàtiva celebra la segona edició del Motion Cup Tournament

Més de 600 xiquets jugaran aquest torneig, repartits en 32 equips de la talla del Manchester City, el PSG, el Real Madrid o el Betis

Xativa serà durant aquest cap de setmana la capital del futbol amb la celebració de la segona edició de la Motion Cup Tournament de categoria aleví de primers anys (nascuts en 2012). En total participaran més de 600 xiquets repartits en 32 equips que venen des d’Europa i Àsia, amb l’objectiu de portar-se aquest trofeu que en la primera edició va aconseguir el Levante UD.

Durant el cap de setmana s’espera la presència de més de 2.000 persones, i acudiran equips destacats com el PSG, el Manchester City, el València, el Real Madrid, o el Betis entre molts altres. A més a més, també disputaran aquest torneig els equips locals com el Ciutat de Xàtiva i Ràcing de Xàtiva, o de les escoles més destacades del País Valencià com l’Escola San José, Alboraia, Alzira, Acero, Betis Florida, Eldense, o Gandia entre molts altres. La fase final se celebrarà en el dia 14 durant el matí.

El regidor d’Esports de Xàtiva, ha comentat que: “Aquest torneig compta amb els millors equips d’Europa i és una gran oportunitat per als nostres xiquets i xiquetes, perquè tindran l’oportunitat de competir amb algunes de les millors escoles del món”, i per la seua part, el director del torneig ha assenyalat que: “Estem molt il·lusionats de poder dur a terme la segona edició d’aquest torneig que continua creixent, perquè hem passat de 24 a 32 equips amb un cartell espectacular. Vénen equips de totes les parts del món i tenim moltes gràcies de que comence la festa del futbol a Xàtiva”.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *