foradia subscriutegrat

Primera victoria a domicili del C.D. Alcoyano

En el minut 29 una bona internada del lateral Navarro per banda Esquerra, fa la centrada a l’interior de l'àrea i allí el xicotet davanter Isra Jerez remata de cap al fons de la xarxa. Una lluita a l’interior del àrea alcoyanista entre Victor Mongil i Chando, es considerat com a penal pel col·legiat català, Sánchez Aparicio. Gol de la victoria al minut 92, quan Rubio fa un passe en profunditat a Bello que retalla al seu marcador i marca el 1- 2.

Alcoyano en Baleares

Isra Jerez, Mongil, Oscar López, Mario Fuentes, Jero i Jorge Perona.Baix: Navarro, Julio de Dios, Carles Salvador, Devesa i Rubén Ramos./

Important victòria del alcoyano que l’allunya de les darreres posicions, i el deixen més o menys en una zona tranquil·la. Els alcoianistes s’avançaren prop de la mitja hora amb gol de Isra. Només començar la segona part empatava l’Atc. Balears de rigorós penal. A les acaballes del partit, Bello marcava el gol de la victoria per al Alcoyano. El Collao viurà el Diumenge vinent un interessantíssim Alcoyano Hèrcules.

Primera Meitat 0-1
Els 2 conjunts han eixit al camp molt tenallats per la difícil situació que tots dos travessen. Els illencs no havien guanyat ningun partit al seu camp, el Son Malferit, on tampoc fins hui havia marcat cap gol.A poc a poc l’Alcoyano ha es començat a dominar el centre del camp i ha tingut alguna ocasió en les que la referencia era el davanter Jorge Perona. En el minut 29 una bona internada del lateral Navarro per banda Esquerra, fa la centrada a l’interior de l’àrea i allí el xicotet davanter Isra Jerez remata de cap al fons de la xarxa. Amb aquest solitari gol s’arribaria a la fi de la primera part.

Segona part, empat només començar i gol del Alcoyano i victoria al descompte
A la represa el conjunt de Nico López va eixir decidit a empatar el partit, i quan encara no havíen transcorri ni cinc minuts, una lluita a l’interior del àrea alcoyanista entre Victor Mongil i Chando, es considerat com a penal
pel col·legiat català, Sánchez Aparicio. Els alcoyanistes varen protestar molt aquest penal, per considerar lo inexistent; Francesc Fullana, seria l’encarregat de batre a Jero al transformar aquest penal en el 1 a 1. Els 2 tècnics van es començar a fer canvis, i possiblement Oscar Cano va estar més encertat perquè 2 dels hòmens als que va donar entrada, Javi Rubio i Antonio Bello, varen ser els protagonistes del gol de la victoria al minut 92, quan Rubio fa un passe en profunditat a Bello que retalla al seu marcador i marca el 1- 2 definitiu.

Atc.nBalears AlcoyanoFITXA TÈCNICA: ATC. BALEARS 1 ALCOYANO 2. 
ATLÉTIC BALEARS: VÍCTOR, JAIME (Nando Min. 65), ALOMAR, MAIRATA, GUASP (Oller Min. 86), ESTEBAN, ARTABE, CRISTIAN, CHANDO, FULLANA Y JAVI RAMOS (Ripoll Min 40)

ALCOYANO: JERO, MONGIL, NAVARRO (Javi Rubio Min. 81), MARIO FUENTES, ÓSCAR LÓPEZ, CARLES SALVADOR, ISRAEL JEREZ (Bello Min. 86), JULIO DE DIOS, JORGE PERONA (Francis Ferrón Min. 66), RUBÉN RAMOS Y DEVESA.

GOLS: 0-1 ISRAEL JEREZ MIN. 26, 1-1 FULLANA MIN. 49 Y 1-2 BELLO MIN. 92.

ÁRBITRE
: JOSÉ EMILIO SÁNCHEZ APARICIO (COMITÉ CATALÁN). Va amonestar amb groga a Guasp, Esteban i Alfonso per part local i a Devesa, Carles Salvador, Mongil i Bello pel C.D. Alcoyano.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *