foradia subscriutegrat

Nova marxa per la desmilitarització d’Aitana amb excursió botànica

La cita serà aquest diumenge 21 de maig, i té com a objectiu demanar una serra d'Aitana protegida ambientalment i sense cap ús militar

El diumenge 21 de maig s’ha convocat la XIX edició de la marxa per la desmilitarització de la Serra d’Aitana. Els convocants (Grup Antimilitarista Tortuga, Ateneu Cultural El Panical, Col·lectiu 8 de Març, Mas del Potro, i la Colla Ecologista La Carrasca – Ecologistes en Acció), i tot aquell que vulga participar, demanaran que aquesta serra alacantina estiga protegida ambientalment i que no tinga cap ús militar, indicant així tot el rebuig a la militarització de la societat i a la solució violenta dels conflictes.

L’eixida des d’Alcoi serà a les 8:15h des de la plaça d’Al-Azraq, i s’anirà amb vehicles particulars. La gent es repartirà als cotxes disponibles per a utilitzar sols els necessaris. Seguidament, hi haurà un segon punt d’encontre a les 9 del matí a les portes del Safari Aitana, i des d’allí es farà una marxa curta fins al port de Tudons, on està la reixa que tanca la carretera dels radars. Aquesta serà la ubicació per a llegir el manifest, i seguidament es farà un esmorzar.

En acabar, els assistents es traslladaran a la font de l’Arbre, on es farà una excursió botànica de la mà del biòleg Roger Carchano. Tot aquell que vulga podrà quedar-se a dinar després d’aquesta excursió.

Des de l’organització recomanen portar calçat adequat per a caminar per la muntanya, així com protecció per al cap, aigua, i protecció solar, així com esmorzar, i dinar, per als que es queden fins al final de l’activitat.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *