foradia subscriutegrat

L’antiga base militar de l’Aitana es convertirà en un centre de refugiats

El ministre en funcions, José Luis Escrivà, va visitar l'enclavament i va conversar amb els alcaldes del voltant per tractar els beneficis del projecte

L’abandonament de l’antiga base militar de l’Aitana prop passarà a la història. A més, s’afegirà una altra pàgina a les funcions d’aquest enclavament. Després d’anys en desús, aquest enclavament passarà per una remodelació integral que permetrà acollir vora 600 refugiats. El passat 3 d’agost, el ministre en funcions José Luis Escrivà va visitar Alcoleja i les instal·lacions per tractar els beneficis d’aquest centre de primeres arribades de migrants.

El projecte es calcula que estarà finalitzat en 2025 i necessitarà una inversió de 25 milions d’euros. Escrivà va valorar com “molt gratificant” el “compromís i col·laboració” dels edils dels pobles dels voltants. Des del Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions destaquen que, una vegada finalitzat, el centre “reforçarà la capacitat del sistema d’acollida, emmarcat en el Pla de Recuperació”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *