foradia mediambient

Continua creixent el programa d’educació financera de Caixa Ontinyent

Gràcies a un conveni amb la Fundació de Caixes d'Estalvi (FUNCAS) es permetrà posar en marxa una Aula Virtual gratuïta i desenvolupar noves accions formatives

L’Obra Social de Caixa Ontinyent i la Fundació de Caixes d’Estalvi (FUNCAS), han signat un conveni que suposarà un nou impuls per al programa d’educació financera que du a terme la Fundació Caixa Ontinyent, i que cada any l’utilitzen unes 40.000 persones.

Amb aquest acord es permetrà la posada en marxa d’una Aula Virtual, inicialment per a alumnes de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Formació Professional dels Centres Educatius, en la qual els professors podran decidir matèria i nivell per als seus alumnes, amb unitats assimilables en 30 minuts.

L’Aula tindrà un accés limitat i gratuït, i serà un recurs per als professors que podran usar-ho com a complement i estímul a la formació en temes econòmics, i per això s’ha dissenyat en entorn actual, àgil, i intuïtiu, amb contingut personalitzat per a cada etapa educativa, i incorporat a una web dinàmica, informativa i multimèdia. A més, hi haurà material didàctic a nivells bàsic i mitjà, sobre sistema financer, jocs d’atzar i apostes, compres segures en línia, com millorar la seguretat, sistemes de pagament digitals, i mètodes de finançament.

A banda d’aquesta iniciativa dirigida als centres educatius, la Fundació Caixa Ontinyent continua amb la seua app interactiva, ‘Els contes de Dino’, en la qual els més menuts i els seus pares podran llegir, escoltar i jugar amb els coneixements financers. També s’ha dut a terme un concurs escolar sobre educació financera, en el qual han participat alumnat de 4t d’ESO de tot el País Valencià, està fent formació en línia per al professorat a través del CEFIRE, tallers per als centres educatius, accions formatives per als més majors, i ha editat un manual d’autonomia digital per a persones majors.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *