foradia pressupostparticipatiualcoi

Rescat de dos homes afectats per monòxid de carboni a Oliva

Els bombers del Consorci de València dels parcs de Gandia i Oliva van haver d'actuar el dissabte de vesprada per la intoxicació de dos homes a la zona de Ronda Rebollet d'Oliva

Els bombers del Consorci de València, concretament dels parcs de Gandia i Oliva, van rebre un avís el dissabte a la vesprada per a rescatar a dos hòmens intoxicats de monòxid de carboni a una empresa d’Oliva a la zona de Ronda Rebollet. En aquest avís s’alertava que un dels homes estava inconscient i un altre semiinconscient dins d’un pou, un dipòsit d’aigua residual d’un llavador industrial.

Els bombers van realitzar mesuraments de gasos a l’interior del pou, comprovant una elevada presència de monòxid de carboni. El lloc era prou estret, cosa que dificultava les tasques de rescat per a extreure a les víctimes. Els efectius van descendir fins on aquestes es trobaven i ràpidament els hi van col·locar màscares de rescat per a proporcionar-los aire i els van extreure fins a l’exterior, on es van fer càrrec mitjans sanitaris.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *